In ultimii ani, pe piata locala, segmentul companiilor de tip start-up si numarul freelancerilor au inregistrat o crestere evidenta si constanta. Pentru a avea succes, un antreprenor trebuie sa se concentreze pe planurile sale si sa depaseasca toate obstacolele, mai ales in cazul afacerilor nou demarate. In acest scop, Canon vrea sa devina un sustinator activ al segmentului de companii mici, oferind echipamentul si solutiile necesare pentru ca obiectivele antreprenorilor sa fie usor realizabile. De aceea, echipamentele Canon dedicate segmentului de companii mici si mijlocii, beneficiaza acum de o garantie extinsa, cu o durata de 3 ani de zile.

Persoanele care vor achizitiona un produs Canon aflat in promotie, vor primi inapoi valoarea aferenta din promotia cashback, plus o garantie extinsa cu o durata de pana la 3 ani. Sumele alocate fiecarui produs sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei (www.canon.ro/officewarrantypromotion), banii fiind virati cumparatorilor direct in contul lor bancar. Valoarea sumei returnate este pana in 270 RON, in functie de produsul Canon achizitionat.

Pentru a participa la promotia Canon Cashback si a beneficia de oferta, toti cei interesati, trebuie sa parcurga trei pasi simpli: sa acceseze link-ul www.canon.ro/officewarrantypromotion, sa se inregistreze pe site si sa completeze toate campurile din formular. Dupa completarea datelor solicitate se asteapta confirmarea inscrierii. Fara primirea confirmarii, inregistrarea nu este valida. Plata aferenta valorii de Cashback se va efectua prin transfer bancar, in contul mentionat in formularul de inregistrare si nu se va efectua nicio plata in numerar. Lista produselor aflate in promotie poate fi verificata si aici: http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/. Perioada campaniei promotionale este cuprinsa intre: 1 Octombrie 2015- 31 Ianuarie 2016.