Trei dintre cele sase magazine se afla in sectorul 2, pe strazile Doamna Ghica, Ropotului si pe Intrarea Teiul Doamnei, alte doua unitati au fost deschise in sectorul 1, pe strazile Av. Radu Beller si pe Calea Dorobanti, iar unul in sectorul 4, pe strada Straduintei, se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Magazinele de pe Calea Dorobanti, Ropotului, Straduintei si Intrarea Teiul Doamnei functioneaza in format Shop&Go, avand suprafete de vanzare intre 82 si 164 metri patrati. Celelalte doua unitati opereaza in formatul Mega Image, cu suprafete de 253, respectiv 441 metri patrati.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea care cuprinde in prezent 453 magazine in Bucuresti, Brasov, Constanta, Ploiesti si alte orase, sub marcile Mega Image (206), Shop&Go (244), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanesti (2). Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia care opereaza in prezent pe trei continente.