EMS Floor este o afacere de familie, fondata de doi frati din Turda, care a ajuns in doar 5 ani la o cifra de afaceri de peste 2,5 milioane de euro.

EMS Floor este o afacere de familie, fondata de fratii Claudiu si Marius Baciu in 2010 dupa ce s-au intors din Belgia, motivati de dorinta de a dovedi ca se pot realiza lucuri impresionante chiar si fara resurse semnificative, atat timp cat exista vointa si determinare. Proiectele de amploare pe care le-au finalizat cu succes le-a dat increderea necesara pentru a dezvolta afacerea si in Romania.

Acum, la 5 ani de la infiintare, pentru ca sunt in continua crestere si autodepasirea este unul dintre teluri, nevoia unei identitati a aparut pentru cei doi frati in mod firesc, iar in 3 decembrie, au sarbatorit la Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia, noul concept de branding. Noua identitate a companiei EMS Floor a fost aniversat alaturi de clienti, prieteni si parteneri, in cadrul unui evenimet cu un concept unic in Transilvania.

Invitatii au fost intampinati de un magician recunoscut international, vice campion la Olimpiada Europeana de Magie 2014, care levita si le-a urat bun venit. Pe parcursul evenimentului atmosfera a fost presarata cu momente de iluzionism, artisti, aparitii si disparitii misterioase, elemente cu foc, precum si cu o degustare din cele mai fine vinuri.

Noua pozitionare a brandului EMS Floor este centrata in jurul satisfactiei nevoilor clientilor, la nivel de exigenta si performanta ca un nou inceput dinamic si de consolidare a prezentei pe piata, punând totodata bazele unei dezvoltari durabile.

Am avut doua motive de sarbatoare cu acest eveniment, unul fiind rebrandingul si implinirea a 5 ani de activitate pentru EMS Floor, timp in care am ajuns sa ocupam o pozitie de top in domeniu, lucru pe care il datoram clientilor si partenerilor deopotriva. Pe viitor, dorim sa intarim echipa existenta si sa dezvoltam activitatea EMS Floor. Dar, pe lânga acestea, urmarim sa dezvoltam si EMS Polishing, prin introducerea tehnologiei HTC, o tehnologie relativ noua in România, de reconditionare a suprafetelor din beton, noi si vechi, prin slefuire.”, spus Claudiu Baciu, unul dintre antreprenori.

In cadrul evenimentului a fost lansat ”A New Way Of Performance”, noul slogan, care sumarizeaza noua viziune de business si dorinta de a construi un brand românesc in domeniul pardoselilor care sa exceleze in intreaga lume.

Despre EMS Floor
EMS Floor este lider de piata in Romania in domeniul pardoselilor din rasini sintetice. Societatea ofera clientilor sai sisteme eficiente si solutii de calitate pentru pardoselile alese, in toate sectoarele de activitate: industrial, alimentar, medical si farmaceutic, chimic, automotive, aeronautic, parcari si multe altele. EMS Floor a aplicat peste 600.00 mp de pardoseala in intreaga Europa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri