World Class, cel mai mare jucator specializat in servicii de fitness si de wellness la nivel local, isi continua extinderea in Bucuresti prin preluarea clubului de fitness Le Club, situat in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez, clubul urmand sa intre in reteaua World Class sub conceptul premium W – al doilea in Bucuresti.

Incepand cu luna martie 2016, in urma unor lucrari de amenajare estimate la peste jumatate de milion de euro.

Centrul de fitness se intinde pe o suprafata de peste 4.500 mp si ofera clientilor servicii precum o zona de fitness cu echipamente de ultima generatie, un studio de aerobic si cycling, piscina si o noua zona de relaxare, teren de tenis, dar si teren de squash. De asemenea, centrul de wellness pune la dispozitia membrilor o zona SPA cu jacuzzi, sauna si servicii de masaj, precum si programe special concepute pentru copii.

Primul centru W a fost inaugurat in vara acestui an in zona Charles de Gaulle, oferind un nou concept de club de fitness si lifestyle - o zona urbana in cadrul careia membrii au posibilitatea sa se deconecteze si sa apeleze cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates.

World Class este cel mai mare jucator specializat in industria de wellness autohtona si numara 19 centre in toata tara si peste 35.000 de membri. World Class va incheia anul cu sase centre de fitness, a caror investitie a depasit 6 milioane de euro.

Actionarul majoritar al World Class Romania este fondul de investitii cu capital privat Resource Partners, sustinut de patru investitori: EBRD, AXA, Rabobank si EIF. Fondul de investitii se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentreaza in principal pe identificarea si sustinerea, prin experienta pe care o ofera, a companiilor cu crestere rapida si cu o echipa puternica de management.

Principalii concurenti ai World Class la nivel local sunt centrele de fitness de proximitate, precum si serviciul 7Card, care ofera posibilitatea clientilor sa acceseze peste 200 de sali din tara pe baza unui singur abonament.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri