Bitdefender, votata cea mai inovatoare companie cu capital autohton la Gala Wall-Street

Bitdefender, una dintre cele mai mari companii de securitate IT din Romania, a castigat premiul pentru cea mai inovatoare companie cu capital autohton la Gala Wall-Street. Premiul a fost acordat de Razvan Ionescu, marketing director business segment Romania Telekom Romania si a fost ridicat de catre Alex Balan, chief security researcher in cadrul Bitdefender.

Partenerii Galei wall-street.ro sunt EY Romania, Telekom Romania, Nuntius, Euro Insol, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti si Depozitarul Central.

"Bitdefender este unul dintre cele mai bune incubatoare de inovatie din lume. De cand am luat legatura cu Bitdefender, in anul 2004, am pornit cu 42 de proiecte de cercetare si R&D. In Bitdefender nu se practica formula 20-80. Daca ai o idee si trece de un business case ... ideea se va materializa", a declarat Catalin Cosoi, chief security strategist.

Bitdefender este unul dintre cei mai mari producatori de solutii antivirus din lume, pe o piata pe care concureaza cu Symantec, McAfee, Trend Micro, Kaspersky Lab sau ESET.

Conform datelor companiei, Bitdefender protejeaza circa 500 de milioane de utilizatori la nivel mondial.

Citeste si:
Noua amenințare informatică care îți golește conturile bancare
Noua amenințare informatică...

Vedeti toti castigatorii la Gala Wall-Street 2015 in slide-ul urmator.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Un mare retailer reciclează produsele de îngrijire personală și a locuinței
Setari Cookie-uri