Magazinul este situat in centrul Bacaului, pe Calea Marasesti, nr. 11 (vis a vis de Primaria Bacau) si are o suprafata de 60 mp.

In magazinul Secom din Bacau sunt disponibile peste 250 de suplimente alimentare naturale, care acopera toata gama de afectiuni, precum si produse fito-dermatocosmetice de ultima generatie pentru sanatatea pielii, a tenului si a unghiilor.

De asemenea, in cadrul magazinului din Bacau, Secom ofera servicii de consultanta referitoare la alegerea produselor naturale pentru sanatate, administrarea suplimentelor alimentare, asocierea acestora cu tratamentul alopat, precum si consiliere fito-dermatocosmetica .

Citeste si:

“Magazinul Secom Bacau vine sa raspunda nevoii tot mai ridicate a consumatorilor din Nord-Estul tarii de produse naturale pentru sanatate. Prin noul magazin incheiem anul cu promisiunea de a continua investitiile in noi unitati, in informarea consumatorilor si in promovarea celor mai bune solutii naturale pentru sanatate”, afirma Lucia Costea, Managing Partner Secom.

Magazinul este deschis publicului din 14 decembrie 2015 si functioneaza de luni pana vineri, de la 8:00 la 20:00, iar sambata de la 9:00 la 14:00.

Reteaua de retail Secom a fost inaugurata in aprilie 2013.In prezent, compania detine patru magazine in Bucuresti si cate un magazin in Iasi, Ploiesti, Brasov (lansat in octombrie 2015) si Bacau, compania specializata in medicina integrativa urmand sa se extinda in urmatorii ani.