Richard Branson, fondator al holding-ului Virgin Group cu operatiuni in 50 de tari si peste 50.000 de oameni angajati in mai mult de 400 de companii, are un alt mod de a privi un business „Nu clientul este pe primul loc. Angajatul este pe primul loc. Daca ai grija de angajatii tai, acestia vor avea grija de clientii tai”, crede el.

Din ce in ce mai multi manageri au inceput sa inteleaga cu adevarat acest aspect, iar investitiile in training-uri si alte beneficii care sa imbunatateasca munca angajatilor au crescut considerabil. Bunastarea celor care lucreaza alaturi de tine si pentru tine conteaza din ce in ce mai mult.

Tocmai pentru ca stim cat de mult reprezinta pentru o firma oamenii sai, La Fantana ii intelege pe deplin pe managerii care se tem sa le ofere angajatilor apa de la robinet.

Apa filtrata prin purificatoarele La Fantana nu mai este apa de la robinet, cu gust si miros de clor si cu alte potentiale pericole ascunse, pentru ca trece prin cele 4 filtre specializate:

  • Filtrul sediment care retine impuritatile cu diametrul mai mare de 1 micron precum nisipul sau rugina.
  • Filtrul pre-carbon, confectionat din carbon granular obtinut din coji de nuca de cocos, elimina clorul, solventii, pesticidele si alte substante chimice daunatoare din compozitia apei.
  • Ultrafiltrul inlatura cu o precizie de 0.01 microni microorganismele ramase in apa fara insa a-i afecta cantitatea de minerale.
  • Atunci cand trece prin filtrul de inalta calitate post-carbon, ultimul, apa isi redobandeste gustul natural si prospetimea.

In concluzie, apa de la robinet care intra in purificatoare are caracteristici variabile, dar apa care iese este o certitudine. Iar paharul de apa curata pe care il bea angajatul e inca un semn de respect si pana la urma de normalitate in relatiile dintre angajator si angajat.

Puteti sa va convingeti de calitatea apei prin experienta directa testand gratuit, timp de o saptamana, purificatoarele noastre.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri