Secom, companie romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, a inregistrat anul trecut afaceri de 54,8 milioane de lei (12,2 milioane de euro), in crestere cu 19% fata de 46,1 milioane de lei (10,2 milioane de euro), in 2014.

Compania a continuat dezvoltarea retelei de magazine proprii, ajungand la 8 unitati, dupa ce la finalul anului a lansat cate un magazin in Brasov si Bacau. Valoarea investitiilor demarate de Secom in 2015 a fost de 1,87 milioane de euro, resurse directionate in lucrarile de extindere a sediului administrativ si a depozitului, lansarea noilor magazine si in strategia de informare si promovare.

„Ne propunem ca din 2016 sa acceleram ritmul de dezvoltare si sa ajungem la o cifra de afaceri de 15,5 milioane de euro. Principalii vectori care ne vor ajuta sa atingem acest obiectiv sunt inovatia, performanta echipei si acoperirea unor arii terapeutice noi”, declara Lucia Costea, Managing Partner Secom.

Pentru 2016, Secom vizeaza dublarea investitiilor in promovarea principalelor branduri si cresterea cotei de piata pe principalele arii terapeutice. Compania vizeaza extinderea retelei de magazine in zona de vest a tarii, cu doua-trei unitati. Strategia pentru 2016 mai include investitii complexe in dezvoltarea resurselor umane prin implementarea de programe de training, precum si achizitia de noi softuri care sa faciliteze activitatea echipei si un mai bun management al intregului business.

„In 2004, atunci cand demaram activitatea de import, in Secom eram doi oameni. Astazi compania numara 120 de angajati la nivel national. La inceputul acestui an am infiintat un nou department – Trade Marketing, iar pana la finalul lui 2016 ne propunem sa ajungem la o echipa de 150 de angajati”, adauga Lucia Costea.

Citeste si:
(P) Telekom Romania, cea mai sigura retea de comunicatii in business
(P) Telekom Romania, cea mai...

Compania Secom este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. Prezenta pe piata locala din anul 2004, Secom detine un portofoliu de peste 270 de suplimente alimentare naturale ši fito-dermatocosmetice, comercializate in reteaua proprie de retail, cat si in peste 6.000 de farmacii si magazine cu profil naturist.

Reteaua de retail Secom a fost inaugurata in aprilie 2013. In prezent, compania detine patru magazine in Bucuresti si cate un magazin in Iasi, Ploiesti, Brasov (lansat in octombrie 2015) si Bacau, compania specializata in medicina integrativa urmand sa se extinda in urmatorii ani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Lobby politic pentru atragerea Volkswagen in Romania