Platformele de e-learning – solutii salvatoare cand esti un parinte ocupat


Lectiile online
sunt o alternativa moderna deoarece sunt interactive si usor de parcurs de catre cei mici. Platforma mykoolio.com se bazeaza pe o noua tehnica de predare. Aceasta difera foarte mult de cea clasica, fiind mult mai interactiva. Consolidarea cunostintelor constituie un rol foarte important in cadrul ei, iar evaluarea se realizeaza intr-o maniera atractiva si adaptata nevoilor copiilor. Principalul avantaj al invatatului online este ca imbina jocul cu invatatul.

”Din nefericire pentru mine si copilul meu, sunt un „parinte de week-end, avand un program infernal de munca in timpul saptamanii. De multe ori m-am gandit cat de utila ne-ar fi o platforma de invatare, unde sa avem acces facil la continutul lectiilor pe care le parcurge copilul la scoala: lectii filmate, modele de abordare a unor subiecte de examen, teme de lucru, proiecte scolare, consiliere pentru parintii ocupati. ”(Laura Melinte, parinte).

Prin aceasta noua metoda, copilul nu mai este doar un simplu ascultator al cursurilor, el poate lua parte la procesul de predare. De asemenea, acesta are si posibilitatea de a reveni la anumite informatii ori de cate ori doreste si poate selecta exact ceea ce considera el ca trebuie sa aprofundeze.

Cursurile online sunt realizate in conformitate cu programa scoalara

Toate materialele sunt realizate de profesori renumiti, in conformitate cu programa scolara in vigoare. Momentan, pe platforma exista peste 200 de lectii interactive pentru romana si matematica (clasele I-VIII) , iar in curand vom avea si pentru celelalte discipline.

Misiunile (lectiile) de pe platforma mykoolio.com sunt 100% online. Fie ca ai tableta, smartphone, laptop sau desktop, copilul tau poate intra de oriunde pe mykoolio.com pentru a rezolva misiunea zilei. Nu ai nevoie de un computer performant, de o unitate CD/DVD si nici de anumite aplicatii preinstalate. Singurul lucru de care ai nevoie este o conexiune la Internet.