Saptamana industriei farmaceutice la emisiunea WALL-STREET 360

Emisiunea de business WALL-STREET 360 continua cu o noua tema interesanta. In saptamana 15-19 februarie vom afla impreuna care sunt tendintele anului 2016 in industria farmaceutica.

Vom afla cum se schimba piata medicamentelor, care este dinamica industriei farmaceutice in acest an sau cum arata noile modele de business in domeniu. De asemenea, vom vedea daca Romania poate evita colapsul nisei de medicamente generice sau care este motorul cresterii acestui sector al economiei. Emisiunea din aceasta saptamana este sustinuta de Farmexpert.

Invitatii acestei saptamani sunt: Iulian Trandafir, director Farmexpert, Dragos Damian, presedinte al Asociatiei producatorilor de medicamente generice din Romania, Roxana Maftei, proprietar al Farmaciei Tei, Ponderas - Ana Pascu si Alina Ambrozie si Radu Gorduza, directorul general al operatorului de servicii medicale Affidea.

WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WALL-STREET 360 abordeaza din diverse unghiuri subiecte fierbinti din cele mai importante industrii.

Setari Cookie-uri