HELLA Romania, subsidiara locala a grupului german, cunoscut la nivel international ca furnizor pentru industria automotive globala, organizeaza evenimentul “HELLA Driving Education Day” in data de 9 Aprilie 2016, in sala Aula Magna a Universitatii de Vest din Timisoara, incepand cu ora 08:30. Aceasta zi va fi dedicata specialistilor din invatamant, cadre didactice, formatori, ONG-uri, dar si parintilor din Romania care doresc sa afle noile tendinte in materie de educatie de la expertii din domeniu.

In cadrul evenimentului din 9 Aprilie, participantii vor avea ocazia sa descopere secretele educatiei, intr-o perioada caracterizata de progres tehnologic, direct de la specialistii invitati – Florian Colceag si Sugata Mitra.

„HELLA Driving Education Day face parte din initiativele anuale HELLA Romania. Scopul nostru este acela de a contribui la crearea unui mediu propice dezvoltarii viitorilor nostri colegi. Formarea incepe de la varste fragede, iar o simpla pasiune poate sta la baza unei cariere de succes. Astfel, le oferim celor pasionati de educatie, parinti si profesori, oportunitatea de a accesa idei inovatoare, pentru ca ei mai apoi sa sustina copiii si tinerii in descoperirea propriilor talente”, precizeaza Gelu Murariu, General Manager HELLA Romania.

Accesul la eveniment se face pe baza unei invitatii, care se poate obtine in urma unei inscrieri si a unei preselectii.
Perioada de inscriere a inceput in data de 1 Februarie, 2016 si se va incheia in 18 Martie, 2016. Ulterior inscrierii, toti cei care au fost selectati pentru participare vor primi confirmarea, prin email, pana in data de 25 Martie, 2016.

Va invitam sa va inregistrati la HELLA Driving Education Day prin completarea formularului din pagina: www.hella.ro/events, alegand una dintre cele doua optiuni: prezenta in Timisoara sau livestream.

HELLA Driving Education Day este un eveniment organizat de HELLA Romania in parteneriat cu Primaria Municipiului Timisoara, Universitatea de Vest Timisoara si Universitatea Politehnica Timisoara.

CONTACT HELLA ROMANIA
Cristian Octav Jurcoane
HELLA Romania
Str. Hella nr.3
307200 Ghiroda, jud.Timis
E-mail: Cristian.Octav.Jurcoane@hella.com