cora extinde magazinul online si deschide trei puncte CoraDrive in Capitala

cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, a anuntat ca va extinde suprafata magazinului Cora City Park din Constanta si va deschide trei noi puncte CoraDrive in Capitala.

Retailerul va dubla suprafata magazinului Cora City Park din Constanta si analizeaza si alte oportunitati de extindere. ”La Constanta avem doua magazine si am decis sa extindem Cora City Park pentru a oferi o experienta placuta la cumparaturi constantenilor si turistilor care vin pe Litoral”, a spus Philippe Lejeune, CEO Cora Romania.

Mai mult, cora va deschide trei noi puncte CoraDrive la magazinele cora Pantelimon, cora Sun Plaza si cora Alexandriei din Bucuresti.

Un alt obiectiv pentru acest an il constituie dezvoltarea operatiunilor online prin extinderea gamei de produse disponibile. Astfel, pana la finalul acestui an romanii vor putea avea acces la peste 50.000 de produse in noul magazin virtual al retailerului. ”Practic, hipermarketul virtual Cora este o copie a celui clasic”, a mai spus Philippe Lejeune.

Grupul Louis Delhaize activeaza din 2003 in Romania, in prezent operand prin intermediul a 11 hipermarket-uri, patru in Bucuresti si sapte in tara. Din 2013 cora a lansat platforma coradrive.ro, fiind primul mare retailer cu livrare tip drive din Romania.

Citeste si:
foodpanda extinde la nivel național parteneriatul cu cora România
foodpanda extinde la nivel...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri