Mars Romania retrage de pe piata cateva loturi din produsele Snickers, Mars, Milky Way (miniaturi 8 g), respectiv pachetele Celebrations de 220 si 400 g, ca masura preventiva dupa ce o bucata de plastic a fost gasita in unul dintre aceste produse.

”Pana la aceasta data, Mars a primit o singura reclamatie de la un consumator, iar in Romania nu a fost inregistrata nicio reclamatie”, se arata in comunicatul companiei.

O decizie similara a fost anuntata pentru piata din Germania, unde sunt vizate loturile cu termene de expirare incepand din 19 iunie 2016 si pana pe 8 ianuarie 2017. Compania americana de ciocolata produce aproximativ zece milioane de produse zilnic la fabrica sa din Viersen, in vestul Germaniei.

Citeste si:

"Mars Chocolate retrage in mod voluntar produse de ciocolata Mars, Snickers, Milky Way si Celebrations, dupa ce s-a gasit platic intr-un produs", a anuntat compania.

In Romania producatorul a raportat la nivelul anului 2014 afaceri de 213 milioane lei, potrivit datelor Ministerului de Finante.