Cabinetul de avocatura Nichita Vlad cere insolventa CFR Marfa

Un cabinet de avocatura solicita deschiderea procedurii de faliment a CFR Marfa pentru un contract de reparatie periodica pentru vagoanele de marfa neplatit de operatorul de servicii de transport.

Vagoanele au fost reparate in perioada 24.11.-30.12.2015, iar valoarea reparatiilor se ridica la 470.580 lei (104.500 euro).

"Titularul initial al creantei a fost nevoit sa recurga la cesiunea drepturilor si obligatiilor ce ii revin din contract datorita faptului ca a inregistrat TVA, impozit pe profit si aferent salariilor la luna decembrie 2015, scadent la 25.01.2016, in urma operatiunilor comerciale desfasurate cu SNTFM CFR Marfa. (...) La data de 20.02.2016 a fost incheiat contract de cesiune de creanta intre Carmensimi Grup si Cabinet de avocatura Nichita Vlad", se arata in cererea casei de avocatura trimisa Tribunalului Bucuresti.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat luna aceasta ca CFR Marfa nu va fi privatizata prea curand, dar compania trebuie restructurata si abia apoi vanduta, pentru a obtine un profit substantial pentru statul roman.

Citeste si:
Transportul feroviar românesc deraiază și anul acesta de pe șinele...
Bugetele companiilor...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri