Eurosender, platforma de expeditii creata de doi antreprenori sloveni, se asteapta la un volum zilnic de cel putin 200 de comenzi, un cuantum de peste 70.000 de livrari la nivel anual.

Compania va lansa anul acesta servicii noi, precum implementarea Sameday Pick Up pentru persoane fizice si automatizarea serviciului cargo de transport paleti si pachete voluminoase. Nivelul estimat al investitiei alocate pietei locale pentru trimestrul 1 este in valoare de aproximativ 200.000 euro, printre liniile investitionale numarandu-se marirea echipei de suport clienti, imbunatatirea serviciilor si activitatile de marketing.

Rezultatele bune inregistrate pe piata din Romania si potentialul acesteia ne-au determinat sa prioritizam investitiile catre dezvoltarea activitatii operationale pe plan local. In acest moment, Romania reprezinta a treia tara in termeni de evolutie, datorita modului pozitiv in care serviciile Eurosender au fost primite de catre clientii romani. Anul acesta ne vom concentra pe segmentele cargo si B2C, dar si pe serviciile standard, mizand astfel pe retentia clientilor actuali.”, declara Gabriela Buzoianu, Country Manager Eurosender.

Eurosender urmareste anul acesta si extinderea unor servicii disponibile pentru clientii business din Slovenia catre tarile in care activeaza, inclusiv Romania. Este vorba de implementarea automatizarii serviciului cargo de transport paleti si pachete voluminoase care, momentan, se obtine prin cerere individuala de cotatie de pret.

Obiectivele de crestere sunt sustinute de rezultatele bune din ultimul trimestru din 2015 inregistrate de Eurosender, pentru anul 2016 estimarea portofoliului de clienti fiind de 20.000 de companii active, datorita introducerii automatizarii serviciului cargo si imbunatatirii celorlalte servicii pentru companii- programe de loializare, optimizarea platformei de inregistrare pentru o mai mare usurinta in utilizare. Clientii business sunt companii mici si mijlocii ce vin dintr-o arie larga de domenii de activitate, de la industria textila, la retail si auto.

Citeste si:
Marfurile vor continua sa circule liber intre UK si Romania
Marfurile si bunurile vor...

Un alt obiectiv setat pentru 2016 este cresterea numarului de livrari pe segmentul B2C, o parte din clientii actuali integrand deja Eurosender ca principala platforma de expeditii pentru magazinele lor online – magazine care exporta textile si mobilier de dimensiuni mici.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Viata de curier: probleme cu cainii vagabonzi si invitatii la masa
Setari Cookie-uri