Retailerul suedez de imbracaminte Hennes & Mauritz AB (H&M) va deschide, in data de 3 martie, primul magazin din Satu Mare, ajungand astfel la o retea nationala de 43 de locatii, anunta compania.

Noul magazin va fi amplasat in cadrul centrului Shopping Plaza din Satu Mare si va avea o suprafata de 1555 metri patrati.

La inaugurare, primii 50 de clienti ai noului magazin vor primi carduri de cumparaturi in valoare de 50 de lei. In plus, la fiecare 150 de lei cheltuiti, acestia primesc 20% reducere pentru intreaga achizitie.

H&M a inregistrat in Romania vanzari in crestere cu 40% in anul financiar 2015, la 1,796 miliarde de coroane suedeze (193,4 milioane de euro).

Hennes & Mauritz AB a fost fondata in Suedia in 1947 si este cotata la NASDAQ OMX Stockholm. Conceptul de afaceri al companiei este de a oferi moda si calitate la cel mai bun pret. Pe langa H&M, grupul include marcile COS, Monki, Weekday si Cheap Monday, & Other Stories, precum si H&M Home. Grupul H&M detine aproximativ 3.900 de magazine in 61 de piete, inclusiv pietele de franciza. In 2015, vanzarile grupului s-au ridicat la 210 milioane SEK (inclusiv TVA) si numarul de angajati a depasit 148,000.

Citeste si:
Industria de fashion poluează râurile din Africa: apa capătă...
Industria de fashion poluează...

Sursa foto: FiledIMAGE / Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri