Teofil Muresan, Electrogrup: Romania are nevoie de investitii in infrastructura

Antreprenorii romani din zona echipamentelor si a sistemelor din industria energetica atrag atentia asupra ritmului lent cu care se fac investitiile, mai ales in zona de infrastructura.

"Romania are nevoie de investitii in infrastructura si acesta este momentul pentru a le face pentru a iesi din criza. Noi depindem foarte mult de aceste investitii. Serviciile noastre sunt adresate detinatorilor de infrastructura, iar dupa frana brusca in ceea ce priveste investitiile in regenerabile, din care tot sectorul a avut de suferit, doar investitiile masive si programate pot sa ajute companiile romanesti”, spune Teofil Muresan (foto), fondator si actionar al Electrogrup, citat de Mediafax.

Mai mult, desi in perioada 2009-2013 firmele din domeniul lucrarilor si serviciilor energetice au beneficiat din plin de boom-ul inregistrat in zona de proiecte de energie regenerabila, odata cu schimbarea legislatiei care sprijinea sectorul si aceasta oportunitate de afaceri a fost anulata.

Electrogroup, compania controlata de fratii Teofil si Simion Muresan din Cluj, este specializata in livrarea de proiecte la cheie pentru sectoarele energiei si telecomunicatiilor. Recent, aceasta a anuntat ca isi va deschide o filiala in Marea Britanie, dupa ce firma a aplicat strategii similare pentru pietele din Germania si Rusia.

Citeste si:
Cei mai bogati 10 romani din IT au afaceri de peste un miliard de euro
Cei mai bogati 10 romani din...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...
Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri