“Sistemul de educatie trebuie imbunatatit. Aveti oameni foarte buni, dar care au plecat din tara. Aduceti-i inapoi. Asta va schimba Romania”, a afirmat Froment.

In opinia sefului Nestle Romania, dezvoltarea infrastructurii este necesara daca Romania vrea sa exporte. De asemenea, exporturile pot creste daca piata locala va fi mai puternica, asa cum e cea poloneza.

“Daca vrem sa exportam, trebuie sa avem o piata locala foarte puternica. Va trebuie o baza solida. De exemplu, Polonia are o piata interna puternica, iar Romania ar trebui sa fie ca ea. Trebuie sa dezvoltam piata locala”, a adaugat Froment.

Citeste si:

Nu in ultimul rand, stabilitatea fiscala si legislativa sunt alte conditii pentru ca Romania sa treaca la o alta etapa de dezvoltare.

“Marea problema in Romania este ca se schimba legile prea des. Companiile au nevoie de vizibilitate in viitor din acest punct de vedere. Daca atingi legile la fiecare 5 minute…”, a spus Froment.

Wall-Street.ro a lansat proiectul anului: #RomaniaProfesionista. Avand in minte tragedia de la Colectiv, din toamna anului trecut, si schimbarile produse atunci in fiecare dintre noi si in societate, in ansamblu, ne dorim sa fim parte din schimbare. Mai mult, ne dorim sa contribuim, sa conturam acea Romanie profesionista in care sa ne regasim, sa propunem solutii concrete pentru reforma reala de care avem nevoie. Astfel, vom lansa permanent solutii, propuneri si idei ale oamenilor de afaceri, managerilor, antreprenorilor - specialistii care sustin economia reala.

Sursa foto: mediafaxfoto.ro