Evenimente se vor desfasura, ca de obicei, in Bucuresti si vor fi sustinute de catre Valentin Hanga, senior trainer Train Your Brain. Cu peste 15 ani experienta in construirea si conducerea echipelor de vanzari, dar si in stabilirea si coordonarea unor strategii de vanzari si management, Valentin Hanga s-a alaturat echipei Train Your Brain in urma cu doi ani, parcurs in care a sustinut mai mult de 60 de evenimente open dar si peste 20 inhouse, pentru diverse companii din Bucuresti si din tara.

Despre acest training dedicat vanzarilor B2B, Valentin Hanga ne-a dezvaluit in avans: ‘’Obiectivul acestui training este de a parcurge un drum de la analiza comportamentala, care ne arata cum trebuie sa ne adaptam stilul de vanzare la stilul de-a cumpara al celuilalt, pana la elemente de analiza a vanzarii si de vanzare in marja de profitabilitate a firmei. Cursul va dezvalui astfel tehnici, detalii si abordari dintre cele mai inedite dar toate utilizabile practic in activitatea oricarei companii, pentru managerii si departamentele lor de vanzari.
De asemenea, fiind centrata pe vanzarea B2B, abordarea va viza detaliat si elementele specifice vanzarii catre clientul care vinde mai departe clientului final, in relatia distribuitor – end user’’

Train Your Brain s-a lansat de catre Alexandru Baltat in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat peste 100 de evenimente, seminarii, conferinte si traininguri, la care au participat peste 2500 de persoane din peste 700 de companii din Bucuresti si din tara. Pentru agenda detaliata a acestor evenimente accesati www.trainyourbrain.ro, unde, saptamanal, puteti afla informatii curente despre toate evenimentele care se afla in curs de organizare.