28 Martie 2016

Enel si-a deschis un magazin in Cluj



Distribuitorul si furnizorul de electricitate Enel a deschis primul punct de vanzare din Cluj-Napoca. In acest magazin, clientii din Transilvania ai companiei vor putea accesa oferte dedicate pentru regiune si consultanta in alegerea contractelor de furnizare a electricitatii.

Prin deschiderea magazinului din capitala judetului Cluj, Enel face primul pas in afara zonelor sale traditionale de furnizare a electricitatii.

Compania face parte din grupul energetic italian Enel. Grupul a intrat in Romania in 2005, cand a cumparat la pachet doua firme de distributie a electricitati cu operatiuni in regiunile Banat si Dobrogea. In 2008, Enel si-a completat portofoliul cu o alta firma de distributie a energiei, activa in Muntenia Sud, inclusiv in Bucuresti.

Grupul italian are operatiuni in domeniul energiei electrice si al gazelor naturale in peste 30 de tari, unde are peste 61 de milioane de consumatori.

In Romania, Enel este unul dintre cei mai mari investitori privati in domeniul energetic, cu activitati in sectorul distributiei si furnizarii de electricitate, dar si al productiei de energie electrica din surse regenerabile. Enel are peste 3.100 de angajati in Romania si 2,7 milioane de clienti.



Citeste si