A treia franciza a Studio 20 a fost deschisa la jumatatea lunii martie in Timisoara. Este vorba de o investitie de aproximativ 200 mii de euro intr-un studio de videochat glamour care se intinde pe 700 mp. Cladirea este amplasata intr-o zona centrala a Timisoarei, chiar in Piata Marasti si va avea 20 de posturi de lucru, dar si cele mai placute spatii de relaxare.

Pana in prezent, Studio 20 opereaza trei astfel de studiouri in franciza, doua in Bucuresti si unul in Cluj-Napoca, carora li s-a adaugat noul studiou din Timisoara. La acestea se adauga studioul pilot din Bucuresti, pe baza caruia a fost creat modelul de franciza.

„Acum trei ani, cand am avut ideea unei francize de videochat, in contextul unei Romanii in care aceasta indeletinicire se facea in mare parte la negru, am prevazut un succes al tuturor locatiilor si iata ca asta se si intampla. Dupa un singur an de la lansarea francizei Studio 20, avem deja noi locatii in franciza: Bucuresti, Cluj si acum Timisoara”, declara Robert Vanderty, manager Studio 20.

„Proiectul Studio 20 Timisoara este o mare provocare, pentru ca este un domeniu in care orice femeie isi poate descoperi frumusetea mintii si farmecul personal, putand sa imbine utilul cu placutul, obtinand venituri fabuloase, devenind o femeie mai puternica in acelasi timp. Am investit in aparatura de ultima generatie, in decoruri care te introduc intr-o lume de basm, dar mai ales intr-o echipa profesionista care acorda modelelor asistenta permanenta. Am creat un mediu de lucru placut si relaxant, pentru a excela impreuna", a spus Alina Toma, managerul si proprietarul francizei din Timisoara.

Cifra de afaceri consolidata cu care franciza Studio 20 a incheiat anul 2015 este de 3 milioane de euro, (Bani) care figureaza ca suma provenita din exportul de servicii catre Statele Unite si Uniunea Europeeana.

„La final de 2015, am acumulat venituri totale de 3 milioane de euro, iar sumele virate catre stat au fost de peste un milion de lei. Daca facem o socoteala la nivelul intregii industrii de videochat din Romania, pe care noi o estimam la aprovimativ 100 de milioane de dolari, atunci aceasta industrie poate deveni unul dintre principalii exportatori de servicii, poate contibui la echilibrarea balantei comerciale si a balantei de plati externe, ca sa nu mai spunem despre alimentarea bugetului de stat. Pentru asta este, insa, nevoie ca toti operatorii economici din industrie sa activeze legal”, a adaugat Vanderty.

De ce studio de videochat glamour?

Pe o piata aglomerata de studiouri de videochat cu statut ambiguu, Studio 20 a reusit performanta ca media de venit pe model sa depasasca 3000 de euro pe luna.

„Glamour nu este doar o notiune de marketing, este un concept pe care noi l-am inventat si l-am pus in practica in Romania si pare ca prinde si peste Ocean. Modelele Studio 20 trec printr-un program sustinut de traininguri si astfel reusim sa exportam terapie impachetata estetic. Sigur ca aceste investitii permanente micsoreaza marja de profit a unui investitor, insa ramanem o afacere aproape fara competitor in Romania. Este vorba de o castigarea de 6-7 ori a investitiei initiale in 5 ani de franciza”, a mai spus Robert Vanderty.

La premiile industriei de profil, desfasurate la inceputul lunii in Barcelona, Studio 20 a castigat 6 premii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri