Magazinul va fi situat in apropierea cartierului Ampoi 3 si va fi inaugurat la inceputul toamnei. Este cea de-a doua unitate in noul format de operare al retelei, dupa cel din Targu Mures care va fi lansat in curand. Noile magazine au o suprafata de vanzare de 4.000 de mp, fata de cei 10.000 mp cat inregistreaza spatiul magazinelor standard Selgros.

”Este un moment bun de reluare a expansiunii Selgros, pe fondul evolutiei pozitive a consumului si a vanzarilor retelei noastre”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry Romania.

Selgros Cash&Carry si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 19 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare retea cash&carry si comert en-gros din Europa, cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Polonia, Romania si Rusia. Aceasta include marcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash & Carry, Transgourmet Central and Eastern Europe, Transgoumet Elvetia si Transgourmet Franta. In 2014, Grupul Transgourmet inregistra 22.800 de angajati in Europa si venituri de circa 7,5 mld. euro.

Sursa foto: Toni Genes, Shutterstock