Esti in cautarea cadoului potrivit pentru clientii, partenerii sau angajatii tai?
Fabulous Baskets te conduce intr-o experienta pe meleaguri autohtone, in Franta sau in Italia. Cadourile va vor imbia la masa in familie, vei reusi astfel sa aduci magia sarbatorilor mai aproape.

Comenzile pentru cadourile Fabulous Baskets de Paste se fac atat online www.fabulousbaskets.ro cat si telefonic la datele de contact de pe site.

Anul acesta am pregatit special pentru voi o colectie deosebita de cadouri, care contin cele mai fine produse traditionale romanesti, o selectie de cozonaci, pasca, realizate dupa retete traditionale romanesti, dulceturi naturale, oua incondeiate, oua cu margele din Bucovina, bauturi de cea mai buna calitate, palinca naturala, vinuri de soi premiate, figurine de ciocolata realizate dupa o reteta belgiana.
In fiecare cadou Fabulous Baskets, se afla o decoratiune specifica sarbatorilor Pascale, realizata manual de tinerii de la Fundatia „Chance for Life”. Impreuna, sprijinim o cauza nobila.

Puteti solicita o oferta personalizata, care va va fi transmisa in cel mult 24 de ore. Fiecare cadou este ambalat individual si este transportat la adresa specificata.

"Am pregatit anul acesta cadouri speciale, toate produsele au cate o poveste si au fost alese cu mare grija pentru a forma cadouri numai bune de oferit in dar celor dragi. Incercam sa venim mereu in sprijinul clientilor Fabulous Baskets, pregatind pentru ei colectii unice de cadouri, care reusesc de fiecare data sa transmita putin din spiritul sarbatorilor. Si anul acesta gasiti in cadourile Fabulous Baskets decoratiuni realizate manual de tineri de la Fundatia „Chance for Life”. Fiecare tanar s-a straduit sa realizeze un obiect decorativ specific sarbatorilor Pascale. Impreuna, sprijinim o cauza nobila. " Loredana Huiban, Fabulous Baskets

Catalogul Fabulous Baskets poate fi descarcat direct de pe site:
http://www.fabulousbaskets.ro/uploads/catalog/FB_Catalog_Paste_2016.pdf

Pentru mai multe informatii:
www.fabulousbaskets.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri