Tymbark Maspex scapa de amenda de 374.000 euro data de Consiliul Concurentei

RTPR Allen & Overy a obtinut in instanta anularea amenzii aplicate Tymbark Maspex de catre Consiliul Concurentei, in cadrul investigatiei privind retailul alimentar.

Investigatia a mai vizat Metro, Selgros, Real, Mega Image si 20 de furnizori ai acestora. Amenzile au totalizat 35 de milioane euro, Tymbark Maspex fiind sanctionata cu 374.000 euro.

In urma investigatiei, a fost sanctionata incalcarea legii concurentei atat pentru stabilirea preturilor de revanzare (de raft), cat si pentru comportamentul companiilor in cadrul promotiilor.

O echipa mixta de avocati, specializati in litigii in materia dreptului concurentei, din cadrul RTPR Allen & Overy, formata din Valentin Berea (partener), Roxana Ionescu (asociat senior), Ioana Narosi (asociat), Andrei Mihul (asociat) si Gabriela Olteanu (asociat) a consiliat si reprezentat Tymbark Maspex, atat in faza administrativa a investigatiei, cat si in fata Curtii de Apel Bucuresti.

RTPR a fost infiintata in anul 2004 si activeaza in asociere cu firma londoneza Allen & Overy din 2008. Firma are o echipa de 41 de avocati, inclusiv 5 parteneri.

Citeste si:
RTPR Allen & Overy numeste un nou partener cu expertiza pe M&A
RTPR Allen & Overy o numeste...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Domeniile principale de activitate ale RTPR Allen & Overy cuprind finantari, fuziuni si achizitii, piete de capital, insolventa si restructurari, dreptul concurentei, litigii si arbitraj, dreptul muncii, dreptul proprietatii intelectuale, consultanta in sectoare de afaceri, precum energie, telecomunicatii, finantare, real estate si industria farmaceutica.

Sursa foto: Shutterstock/ Authentic Creations

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri