Ionut Preda este noul director de vanzari si logistica a Lidl Romania

Ionut Preda a fost numit incepand cu 1 mai in functia de director national de vanzari si logistica al Lidl Romania si va deveni membru in Consiliul de Conducere al companiei.

Ionut Preda are o experienta de peste 11 ani in domeniul retailului international, dintre care peste 8 ani in cadrul companiei Lidl, in calitate de director de vanzari, iar mai apoi, de director al sediului regional Iernut. Din aceasta pozitie a coordonat operatiunile si vanzarile companiei pentru zona centrala si de nord-vest a tarii.

Cu experienta acumulata atat in Germania, cat si in Romania, executivul a urmat cursurile Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Pregatirea sa profesionala a continuat apoi cu un program de masterat in Slovacia si un MBA in Marea Britanie.

Ionut Preda il succeda in functia de director national de vanzari si logistica pe Frank Wagner, care de la finalul anului trecut a preluat conducerea intregii companii. Din Consiliul de Conducere Lidl mai fac parte Sergiu Fala, in calitate de director national de servicii centrale si expansiune, Antoniu Radu, director national administrativ si Marco Giudici, director national de achizitii si marketing.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 26 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Avand mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial. In Romania, retailerul are 194 de magazine la nivel national.

Citeste si:
Lidl deschide un nou magazin și creează 20 de locuri de muncă
Lidl deschide un nou magazin...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri