5 Mai 2016

Colin's deschide primul magazin outlet in cadrul Fashion House Bucuresti



Colin’s, retailer turc de articole vestimentare din denim, deschide primul magazin de tip outlet pe piata locala, in cadrul Fashion House Outlet Centre Bucuresti.

Colin’s a inchiriat un spatiu de 386 metri patrati, iar magazinul urmeaza sa fie deschis publicului la finalul lunii mai. Acesta este al cincilea brand, dupa Triumph, Sport Vision, Issimo Home si R&R Boutique, care se alatura outlet-ului din Bucuresti de la inceputul anului 2016.

“Piata locala de retail se afla intr-o perioada de crestere stabila, in care destinatiile de shopping se bucura de cerere sustinuta atat din partea consumatorilor, cat si a retailerilor. Tendinta de maturizare a pietei spatiilor comerciale are in mod deosebit o influenta pozitiva asupra segmentului de outlet-uri, intrucat orice business de retail aflat in plina expansiune va cauta intotdeauna un partener profesionist pentru a valorifica stocurile si a obtine profit suplimentar” a declarat Sorin Blaga, directorul general al Liebrecht & wooD Romania si Fashion House Outlet Centre Bucuresti.

Colin’s propune articole de imbracaminte pentru femei si barbati care adopta stilul casuale si se axeaza in special pe denim. Brandul Colin`s a fost infiintat in anul 1983, in Turcia, iar in prezent numara peste 680 de magazine, in mai mult de 50 de tari.

Anul trecut Fashion House si-a majorat afacerile cu 10,5% fata de 2014. Rata de conversie (ponderea cumparatorilor in numarul total de vizitatori) a crescut cu 23,8% in intervalul mentionat.

Deschis in 2008 in cadrul parcului de retail West Park, Fashion House este dezvoltat de Fashion House Group, companie ce face parte din Liebrecht & wooD Group. Centrul comercial are o suprafata totala de 16.000 mp si cuprinde 70 de magazine, un food court si o parcare cu 2.150 locuri. Printre chiriasi se numara US Polo, Adidas, Puma, Otter, Champion, Mango, Collective, Sport Vision, Lee Cooper, Tom Tailor, Guess, BSB, Stefanel, Camel Active, Lacoste & Gant



Citeste si