Performanta trebuie sa fie o preocupare constanta pentru oricare dintre noi, antreprenori, manageri sau angajati. Fiecare are o datorie fata de el insusi si fata de compania in care lucreaza: sa isi foloseasca potentialul la capacitate maxima, in acord cu valorile, etica si principiile pe care si le seteaza.

Prin evenimentul Performance Management Marathon, organizat de catre revista HR Manager pe 19 mai, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, ne propunem sa aducem profesionistii din companii mai aproape de instrumentele ce le pot inlesni deblocarea potentialului si alinierea propriilor indicatori de performanta la obiectivele de business. De ce un maraton? Pentru ca timpul este o resursa primordiala, pentru ca vrem o audienta activa, implicata, care poate sa isi aleaga singura acele arii din Performance Management care i se potrivesc.

Aproximativ 120 de manageri si specialisti in Resuse Umane din toate industriile, manageri de departamente, lideri de echipe, Talent Manageri, OD Manageri si EE Manageri vor parcurge o cursa spre performanta, pe 3 trasee ce pot fi combinate la fiecare Pit Stop: Individual Performance Track, Team Performance Track si Legal Performance Track.

Conferinta va cuprinde 3 sesiuni de workshopuri care ii vor provoca pe participanti la discutii libere, dezbateri, interactiune si participare activa.

• Angajament prin managementul performantei - schimbarea de paradigma
Speaker: Madi Radulescu, Director of Business Development, Central and Eastern Europe, Persona Global, Inc si Managing Partner, MMM CONSULTING INT'L

• Constructia unui proces de Performance Management LEGAL si transparent
Speaker: Ioana Dumitru, Managing Associate, Popovici Nitu Stoica si Asociatii

• Optimizarea procesului de Performance Management
Speaker: Luminita Scarlat, Customer Solution Manager Romania & Bulgaria, SAP Romania

• Masurarea potentialului angajatilor, de la ce vor furnizorii de evaluari la ce-si doresc companiile
Speaker: Doru Dima, PhD, CEO Romania, CPO International, Great People Inside

• Reward for us or just for you ?!
Speaker: Oana Botolan Datki, SEE Managing Partner, Consulteam South East Europe

• Plasa de LEGAL in Performance Management
Speakeri: Iuliana Negoita, Senior Associate, Zamfirescu Racoti & Partners, Catalin Micu, Managing Associate, Zamfirescu Racoti & Partners

• Eficientizarea dialogului despre PERFORMANTA. Cine vorbeste si cine tace cand discutam despre atingerea indicatorilor de performanta?
Speaker: Iulian Penescu, Senior Trainer si Consultant, Owner Dynamic Learning

Parteneri: MMM CONSULTING INT'L, Great People Inside, Consulteam South East Europe, Popovici Nitu Stoica si Asociatii, SAP Romania, Zamfirescu Racoti & Partners si Dynamic Learning
Partener anual: Romanian Software
Parteneri media: Revista CARIERE, HR Club, Biz, Wall-Street, Forbes, Portal HR, Doingbusiness.ro, Ziare.com, Business24.ro

Accesul la eveniment se face doar pe baza invitatiei trimise de catre organizator, in limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre speakeri, agenda si inscriere aici sau la: alina.enache@cariereonline.ro, tel: 0744 519 352, roxana.soare@cariereonline.ro, tel: 0726 183 798.

*Revista HR Manager este singura publicatie din Romania, dedicata managerilor din domeniul Resurselor Umane si este proiectata ca o sursa de informare cu un caracter tehnic si aplicat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri