Serviciul de transport Uber introduce Weekend Destinations, o facilitate prin care, la finalul saptamanii, utilizatorii platesc mai putin cu 20% catre si dinspre unele destinatii din Bucuresti. De asemenea, clientii primesc produse din partea casei sau reduceri cand ajung in locul dorit.

Destinatiile de week-end sunt Coftale, Hard Rock Cafe, JourneyPub, Social1, Stadio, No Exit escape rooms si Orhideea Health & Spa.

Astfel, o cursa din Piata Unirii pana la HardRock Cafe va fi de aproximativ 14 lei in week-end, fata de aproximativ 18 lei in timpul saptamanii, in conditii de trafic normal.

Compania va adauga si alte restaurante, terase, baruri, cluburi, piscine, sali de fitness.

“Prin Uber Weekend Destinations, ii incurajam pe ultilizatorii nostri sa descopere mai multe locuri din Bucuresti unde isi pot petrece timpul cu prietenii si familia. Este si modul nostru de a contribui la dezvoltarea business-urilor locale care fac din Bucuresti unul din cele mai dinamice orase din Europa de Est” a spus Irina Scarlat, marketing manager Uber Romania.

Citeste si:
2019, anul in care retailerii au intrat cu restaurantele in magazine
Retrospectiva: 2019, anul in...

Lista destinatiilor de weekend recomandate de Uber si a beneficiilor oferite pot fi vazute aici.

Campania este valabila pana pe 31 august 2016, atat pentru utilizatorii noi, cat si pentru utilizatorii existenti, sambata si duminica, in limita a 30 de curse pentru fiecare utilizator.

Cum functioneaza Uber Weekend Destinations

• introdu in aplicatie una din destinatiile de weekend recomandate de Uber
• introdu codul promotional corespunzator destinatiei alese. Codurile sunt disponibile pe blog.
• Cheama o masina: un sofer partener va ajunge la tine in cateva minute pentru a te duce la destinatie
• la destinatie, arata personalului sumarul cursei primit pe mail si vei beneficia de oferta speciala pentru utilizatorii Uber (un produs din partea casei, un discount sau o experienta deosebita)
• La final, deschide aplicatia si cheama un nou Uber pentru a te aduce acasa sau la urmatoarea destinatie - vei beneficia din nou de reducerea de 20%
• Odata ce ai introdus codul promotional in aplicatie, acesta va ramane activ pe toata durata verii, iar tu folosesti reducerea de 20% de cate ori vei reveni.

Compania Uber a fost fondata in 2009 in Statele Unite ale Americii, iar din februarie anul trecut este si in Romania, in Bucuresti. Pe piata locala compania a introdus trei servicii: uberX, UberSELECT si Uber Child Seat.

Citeste si:
Spartan va angaja 30 de sri-lankezi in restaurantele din Romania
Reteaua de restaurante...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Taco Bell a inaugurat al zecelea restaurant, in Constanta