Deloitte Romania isi extinde aria de servicii de consultanta urmand sa puna la dispozitia clientilor si consultanta strategica digitala, pentru integrarea tehnologiei in business-ul companiilor. In acest sens, compania l-a cooptat in echipa pe Cosmin Costea, un specialist cu experienta in domeniul consultantei digitale in afaceri, care in trecut a lucrat la dezvoltarea de platforme e-commerce pentru retaileri din Romania, Polonia, Ungaria, Turcia, Rusia, Olanda si SUA.

Cosmin Costea va conduce linia de servicii din pozitia de director de strategie, a anuntat Deloitte Romania.

"Cosmin ne va ajuta sa oferim clientilor nostri solutii in spatiul digital, care reprezinta o necesitate pentru orice business modern al zilelor noastre. (…) Punem laolalta creativitatea si tehnologia, expertiza in afaceri si cunoasterea profunda a industriei pentru a sprijini transformarea afacerilor clientilor nostri", a declarat Ahmed Hassan, country managing partner Deloitte Romania.

In noul sau rol, Cosmin Costea se va axa pe trei directii: transformare digitala, design creativ si implementare de software, concentrandu-se pentru inceput asupra platformei SAP Hybris eCommerce si Marketing.

"Venirea mea la Deloitte Digital se datoreaza potentialului imens de a genera un impact vizibil pentru clienti. Ii vom sprijini sa adopte si sa integreze suportul digital in modelul de afacere actual, pentru a-si creste vanzarile intr-un mod profitabil. Avem planuri clare de crestere rapida si durabila prin cladirea unei echipe puternice de profesionisti", a spus Cosmin Costea.

Citeste si:
Deloitte: Amânarea la plată a chiriei de către IMM-uri, o soluţie...
Experții Deloitte: Amânarea...

Cosmin Costea se alatura Deloitte dupa 15 ani in management, in care s-a ocupat de implementarea platformei SAP Hybris E-commerce, marketing digital si transformare OmniChannel pentru retaileri, producatori si furnizori de servicii. Cosmin Costea este de formatie inginer IT, cu o diploma in Executive MBA, obtinuta la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie. A fost trainer si consultant pentru strategia si implementarea solutiilor de e-commerce si OmniChannel in retail in Polonia, Ungaria, Turcia, Rusia, Olanda si SUA.

Cosmin Costea, direct sau prin intermediul firmei sale COSTEAconsulting.com, a lucrat pentru companii precum Carrefour, SEA, METRO Cash&Carry, Altex si MediaGalaxy.

Sursa foto: Surse foto: Pixabay, companie

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Digitalizarea statului pentru salvarea economiei: Ce propune ANIS Guvernului
Setari Cookie-uri