Retailerul de incaltaminte german Deichmann deschide al doilea magazin din Constanta, in centrul comercial City Park. Noua unitate are o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati si este a doua din Constanta, dupa cea din Maritimo Center.

Inaugurarea magazinului din City Park face parte din expansiunea Deichmann Comercializare Incaltaminte, care ajunge astfel la o retea nationala de 75 de locatii. De asemenea, retailerul german planuieste sa deschida alte cinci locatii pana la finalul anului.

Anul trecut, in Romania, Deichmann a vandut incaltaminte in valoare de 73 milioane euro anul trecut, (328,5 milioane lei), in crestere cu 12% fata de 2014 si a vandut 2,87 milioane de perechi de pantofi, cu peste 100.000 de perechi in plus fata de anul precedent.

Deichmann a intrat pe piata locala in 2007 si are peste 530 de angajati. Principalii concurenti ai retailerului Deichmann pe piata locala sunt CCC, Hervis, Otto, Benvenutti, Humanic.

Compania Deichmann, cu sediul central in Essen, este cel mai mare comerciant de incaltaminte cu amanuntul din Europa, cu 3.710 magazine si peste 37.000 de angajati in 23 de tari europene si in Statele Unite ale Americii. Grupul a avut in 2015 o crestere a cifrei de afaceri cu 8,3%, de la 4,9 miliarde euro la 5,3 miliarde euro, iar vanzarile au crescut cu 3,1%, fiind comercializate peste 172 de milioane de perechi de pantofi in magazine si online. Pentru 2016, Deichmann va investi aproximativ 233 milioane euro in infrastructura internationala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri