Atelierele Pegas vin mai aproape de zona de nord a capitalei unde se concentreaza peste 30.000 de corporatisti, aducand bicicletele sale intr-un magazin situat langa mallul Promenada din zona Barbu Vacarescu. Investitia se ridica la 60.000 de euro, iar proiectul va cuprinde magazinul, de aproximativ 60 metri patrati, o terasa de 40 m � i un depozit de 100 m.

„Ne-am propus sa ne apropiem mai mult de zona angajatilor din corporatii si am gandit aceasta cladire atipica unde ne dorim sa experimentam mai mult. Pe langa gama noastra de biciclete recent lansata, vom avea si produse dezvoltate de noi, mai exact haine urbane, precum camasi Brainconf sau sosete de la Cisnadie, pe langa alte idei din zona de fashion. Mai mult, Pegas se indreapta spre tehnologiile noi. Pe langa cele doua proiecte de smart bike, E-bike si hometrainer VR kit, ne propunem ca in viitor sa ne ocupam mai mult de realitatea virtuala,” a spus Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

Biciclete electrice, biciclete echipate cu senzori si aplicatie de telefon care citeste senzorii ca miscare, cadenta si puls, dar si smart accesories - cum ar fi stopul scaparici cu giroscop si proiectie laser pe sosea, fac parte din noutatile acestui nou magazin de sub brandul Pegas. Pentru o experienta completa, Atelierele Pegas isi doresc sa lanseze o linie de denim pentru biciclisti cu productie in Romania, o linie de tricouri, dar si o colectie complexa de acccesorii cu care poti echipa bicicleta si cu care poti reconditiona Pegas-uri vechi. De asemenea, vor lansa si o colectie speciala de biciclete custom pictate de artisti urbani.

De asemenea, Atelierele Pegas isi propun sa dezvolte si proiecte care implica tehnologie avansata: Kit E-bike, kit Smart bike – care presupune un GPS ce are o aplicatie de directionare si kit-ul hometrainer VR, mai exact un un ansamblu hometrainer cu senzori, aplicatie pe telefon si continut virtual reality romanesc pe care il poti accesa in timp ce pedalezi.

O data cu deschiderea acestui nou magazin, Pegas a recrutat si o echipa tanara de profesori de biciclete, astfel incat cei care nu stiu sa pedaleze sa poata face cursuri la Scoala de Biciclete Pegas.

Pentru aceast magazin, Pegas se asteapta la vanzari de 300.000 euro/luna. „Am anuntat deja ca simbolic, pentru ocazia zilei de 23 august, am hotarat sa dam 23% reducere la toate modelele de Pegas si la toate accesoriile de bicicleta. Promotia este valabila pana la data de 28 august 2016,” a adaugat Alexandru Manda, managing partner Atelierele Pegas.

Principalii concurenti ai Pegas sunt Biciclop, Mos Ion Roata, dar si lanturi mari de magazine precum Hervis, Intersport sau Decathlon.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri