McDonald's Romania deschide al 68-lea restaurant din tara in urma unei investitii de 2,5 milioane lei

McDonald's Romania a deschis astazi un nou restaurant in centrul comercial ParkLake, in urma unei investitii de 2,5 milioane de lei, ajungand astfel la o retea nationala de 68 de locatii.

Restaurantul din ParkLake se intinde pe o suprafata de 118 metri patrati si va avea 60 de angajati. Totodata, este prima unitate din cadrul unui mall ce include si o cafenea McCafe si un nou sistem de operare (Platform Integration), ce presupune o schimbare majora in ceea ce priveste modul de organizare a bucatariei, dar si experienta clientilor in restaurant.

“Obiectivul nostru este sa ramanem cel mai mare lant de restaurante din Romania. Recordul de clienti din luna iulie – 6,5 milioane– ne-a dovedit ca ambitiile noastre de crestere sunt realizabile. De aceea, acceleram planurile de extindere si modernizare, iar implementarea noii platforme de operare este un pas important in aceasta directie”, a declarat Daniel Boaje, director general Premier Restaurants Romania.

Cel de-al 68-lea restaurant McDonald’s, situat in incinta ParkLake Plaza, este deschis de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Incepand cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania si Malta. Premier Capital plc opereaza 132 de restaurante in locatii importante, mai mult de jumatate dintre ele avand McDrive si numeroase cafenele McCafe. In Romania, McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 68 de restaurante in 21 de orase. Pana in prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei in Romania, are 4.000 de angajati si primeste zilnic peste 190.000 clienti.

Citeste si:
Fostul șef McDonald's, acuzat că avea poze nud cu angajatele companiei
Fostul șef McDonald's, acuzat...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri