Andre Vivan da Silva este noul director general al GSK Romania

Andre Vivan da Silva a preluat, incepand cu 1 septembrie, functia de director general al companiei farmaceutice GlaxoSmithKline (GSK) Romania.

Andre Vivan da Silva preia acest rol de la Barbara Cygler, care a fost numita vicepresedinte general manager in Franta si in Belgia pentru ViiV Healthcare, un joint venture intre GlaxoSmithKline si Pfizer.

”Piata din Romania este extrem de competitiva si industria farmaceutica se confrunta cu cateva provocari, dar si cu o serie oportunitati. In timpul mandatului voi continua sa indeplinesc misiunea noastra si voi face tot posibilul pentru a sustine promisiunea GSK de a creste speranta de viata a romanilor si de a-i ajuta sa realizeze mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult”, spune Andre Vivan da Silva.

Inainte de aceasta functie, da Silva a fost vicepresedinte Primary Care si Commercial Operations in Italia. S-a alaturat echipei GSK in 2009, ca Specialty Business Unit Director, in Brazilia. In 2012, a fost numit Head of Academy, Commercial Excellence EMA, conducand divizia regionala de Operational Planning, Sales si Launch Excellence iar in 2013 a fost numit Head of Business Planning, China. Inainte de a se alatura GSK, Andre Vivan da Silva a ocupat diferite functii executive in departamentele comerciale din industria farmaceutica, precum Schering Plough, Organon, Lundbeck si Eli Lilly.

Andre Vivan are un master in Administrarea Afacerilor Internationale la Universitatea Bournemouth din Marea Britanie. Este originar din Brazilia, iar in timpul mandatului sau va fi relocat la Bucuresti, alaturi de sotia si de fiica sa de 11 ani.

Citeste si:
GSK: Ce nevoi au consumatorii dintr-o piata de sanatate subfinantata
Ce nevoi are consumatorul...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

GSK este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, cu 99.000 de angajati in 115 tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri