Bucuresti, 21 octombrie 2016. Credit Europe Bank Romania lanseaza Ferrari Card, un produs inovator pe piata de carduri de credit din Romania, care ofera pasiunea marcii Ferrari tuturor celor interesati de shopping, alaturi de un pachet atractiv si o gama larga de beneficii.

Credit Europe Bank a fost intotdeauna in avangarda pietei cardurilor de credit din Romania, incercand in permanenta sa ofere ceva unic clientilor sai. “Prin intermediul noului Ferrari Card prin Credit Europe Bank continuam aceasta traditie si oferim un produs creat pe baza nevoilor clientilor”, a declarat dl. Engin Alaybayoglu, Vicepresedinte Credit Europe Bank Romania.

Multumita parteneriatului cu marca de masini sport de lux italiene, norocosii posesori de Ferrari Card vor avea sansa sa participe la cursele oficiale Ferrari Challenge sau Ferrari Racing days si sa simta acelasi val de adrenalina ca echipa Scuderia Ferrari pe circuite renumite din jurul lumii sau sa viziteze fabrica Ferrari de la Maranello. Credit Europe Bank va emite doua variante de card de credit „Ferrari Card” si „Ferrari Card Platinum”.

In plus fata de beneficiile amintite, posesorii unui Ferrari Card Platinum au acces in peste 900 de saloane VIP Lounge sau Business Lounge din aeroporturi internationale, inclusiv in “MasterCard Lounge” de la Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si “Business Lounge” de la Aeroportul din Cluj-Napoca. Mai mult, detinatorii unui Ferrari Card Platinum au la dispozitie, gratuit, un pachet de asigurari disponibil in decursul calatoriilor in strainatate.

Cei care doresc sa aplice pentru un astfel de card de credit il pot solicita in oricare dintre sucursalele Credit Europe Bank, prin completarea formularului online disponibil pe www.crediteurope.ro/ferraricard sau prin apelarea CEBLine la numerele 0750.000.000 (apelabil din orice retea) sau 0724.100.000 sau 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Telekom). Cardul are taxa de emitere zero, integreaza tehnologia PayPass pentru plati contactless, are o perioada de gratie de pana la 45 de zile si permite notificarea prin SMS a posesorului pentru tranzactii mai mari de 500 de RON.

Pentru mai multe detalii despre Ferrari Card puteti accesa www.crediteurope.ro/ferraricard.

Despre Credit Europe Bank Romania
Credit Europe Bank are o experienta de peste 15 ani in sectorul bancar din Romania. De la infiintare viziunea bancii a fost intodeauna sa devina banca preferata in Romania. Astfel, stabilirea unor standarde pentru excelenta in servicii bancare si maximizarea beneficiilor pentru clienti, angajati si actionari arata ca misiunea bancii tinde spre indeplinirea acestei viziuni. Credit Europe Bank (Romania) SA ofera o gama completa de produse si servicii bancare atat pentru companii, cat si
pentru persoane fizice prin intermediul unei retele alcatuite din 59 de sucursale deservite de 821 de angajati specializati, si prin canale alternative de distributie ce includ 122 de ATM-uri, 8.818 POS-uri, Call Center si servicii de Internet Banking.
Cea mai importanta contributie a Credit Europe Bank la sectorul bancar din Romania este CardAvantaj, cardul de cumparaturi in rate fara dobanda, produs inovator pe piata din Romania la momentul lansarii. CardAvantaj a fost lansat in 2003 ca un card de credit valabil doar pentru cumparaturi intr-un centru comercial, iar acum este un card de credit international emis sub licente Mastercard si Visa. Pe parcursul anilor CardAvantaj a ramas un produs pionier, introducand caracteristici unice si mecanisme promotionale inovatoare pentru piata din Romania. CardAvantaj este unul dintre produsele principale din segment in Romania, cu aproximativ 300.000 de carduri de credit emise si aproximativ 8000 de comercianti parteneri care permit achizitii in rate fara dobanda. Reteaua de parteneri include o gama larga de magazine care ofera cele mai importante marci internationale si locale. CardAvantaj a fost distins cu premiul pentru cel mai bun card de credit din Romania in 2004, 2008 si 2009.
Mai multe informatii despre produsele si serviciile bancii puteti gasi la www.crediteurope.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri