Retailerul polonez de tip discount PEPCO va ajunge la 100 de magazine pana la finalul anului

Retailerul polonez de tip discount PEPCO, ce comercializeaza produse vestimentare si industriale, va ajunge la 100 de magazine in Romania pana la finalul acestui an.

Ca importanta, Romania a ajuns in primele trei piete pentru PEPCO, lant fondat in Polonia in anul 1999. Primul magazin a fost deschis in Romania in 2015 si, in prezent, administreaza 89 de magazine situate in intreaga tara si intentioneaza sa deschida magazinul cu numarul 100 in Romania in luna decembrie a acestui an. Pe plan local, compania are aproximativ 1.000 de angajati.

PEPCO a inceput sa se extinda pe alte piete europene acum 3 ani. In 2013, PEPCO a deschis primele magazine in Republica Ceha (98), in Slovacia (61 magazine), iar in 2015 si in Ungaria (63). In primavara anului 2017, PEPCO isi va deschide primul magazin in Croatia, iar apoi in Slovenia. PEPCO are peste 9.000 de angajati in total.

Pe piata de retaileri de imbracaminte de tip discount a intrat recent si compania franceza TATI, care a deschis primul magazin in centru comercial Veranda, din zona Obor, Bucuresti.

Gama de produse include imbracaminte pentru adulti si copii, incaltaminte, accesorii si produse suplimentare, cosmetice, jucarii, rechizite pentru scoala si o gama de produse pentru casa la preturi mici.

Citeste si:
Profitul grupului Pepco a scăzut cu 16% din cauza efectelor pandemiei
Grupul Pepco a raportat un...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

PEPCO este membra a Pepkor, un holding sud-african de comert cu amanuntul, care isi desfasoara activitatea din 1965. Din 2014, Pepkor apartine grupului Steinhoff International Holding Limited, care are in prezent peste 90.000 de angajati si care administreaza 6.500 de magazine in 44 de tari.

Sursa foto: Pitesti Mall


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri