Peste 90% dintre solicitarile primite de la persoanele fizice au fost pentru asigurari medicale pentru membrii familiei, potrivit unei statistici realizata de MediHelp Romania, parte a MediHelp International.

Principalele solicitari ale familiilor care incheie polite de asigurare medicala internationala reprezinta acoperirea costurilor de spitalizare, consultatii si investigatii in regim ambulatoriu, imagistica avansata, maternitatea si controlul anual medical preventiv.

In ceea ce priveste apetenta pentru a se trata la spitale si clinici din strainatate, clientii nostri aleg sa mearga in alta tara pentru situatii complexe, precum interventii chirurgicale deosebite, pentru situatii de cancer sau pentru maternitate - Zahal Levy, Presedinte MediHelp International

MediHelp Romania, parte a MediHelp International, a realizat recent o statistica a solicitarilor primite din partea persoanelor fizice, la nivel national. De la inceputul anului 2016, peste 90% dintre solicitarile primite de la persoanele fizice au fost pentru asigurari medicale pentru membrii familiei, iar majoritatea solicitarilor au fost primite de la femei cu varste cuprinse intre 30 si 45 de ani, majoritatea cu domiciliul in Bucuresti.

Tarile cele mai accesate sunt Austria, preferata pentru interventii chirurgicale complexe sau pentru diagnosticarea corecta a pacientului, Turcia, unde cele mai accesate sunt serviciile de tratament al cancerului sau Germania, tara aleasa in special de romanii stabiliti acolo.

Sursa foto: Sursa foto: Garry L./ Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri