Un producator de carne din Cluj investeste 670.000 euro intr-o noua fabrica. Va functiona pe viitor si ca centru de invatamant dual

Moldovan-Carmangeria Sannicoara, unul dintre cei mai importanti producatori de carne din judetul Cluj, a investit 670.000 euro intr-o noua fabrica, unitatea urmand sa functioneze in viitor si ca centru de invatamant dual pentru tinerii care vor sa se specializeze in procesarea carnii.

Fabrica are o suprafata de 840 metri patrati si este destinata prepararii, ambalarii si depozitarii produselor din carne de porc, pui si vita (mici, hamburgeri, marinate, frigarui, carnaciori). Capacitatea de productie va creste cu 20% ca urmare a acestei investitii.

Capacitatea de productie in noua unitate este de 20 tone pe saptamana de carne preparata (pasta de mici, hamburgeri) si 8 tone pe saptamana de carne transata pentru ambalare.

Moldovan - Carmangeria Sannicoara

„Suplimentarea capacitatii de productie a fost o necesitate pe care piata ne-a semnalat-o inca de anul trecut. De altfel, cererea de pe piata ne-a impus intotdeauna, intr-un fel sau altul, dezvoltarea. Am inceput in urma cu 22 de ani cu un atelier in curtea casei din Sannicoara, am ajuns apoi sa avem o retea proprie de magazine si o prima fabrica, am trecut apoi printr-un proces de rebranduire, iar acum continuam dezvoltarea cu aceasta unitate noua. Vor urma si alte investitii”, a declarat Cosmin Moldovan, directorul general al Moldovan–Carmangeria Sannicoara.

Citeste si:
Poveste de antreprenor: de la o magazie la o carmangerie de mil. euro
Au vandut un apartament si au...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Afla povestea din spatele afacerii Moldova-Carmangeria Sannicoara dintr-un interviu acordat Wall-Street.ro

Potrivit reprezentantilor companiei, investitia de la Dezmir va functiona pe viitor si ca centru de invatamant profesional dual pentru tineri, cu specializarea in industria alimentara.

Infiintata in 1994 de Stefan si Cosmin Moldovan, tata si fiu, sub numele de Cosm-Fan Carmangerie, compania numara astazi 248 de angajati, 28 de magazine in Cluj-Napoca si in judet, doua unitati de productie si o ferma cu peste 230 de capete de bovine. Portofoliul include 160 de produse - incepand de la carnati, salamuri, afumaturi, sunca, crenwursti si terminand cu tocaturi marinate si carnuri proaspat transate.

Citeste si:
Cris-Tim investeste 7 mil. euro si scoate E-urile din carne
Cris-Tim scoate E-urile din...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »



Setari Cookie-uri