Moldovan-Carmangeria Sannicoara, unul dintre cei mai importanti producatori de carne din judetul Cluj, a investit 670.000 euro intr-o noua fabrica, unitatea urmand sa functioneze in viitor si ca centru de invatamant dual pentru tinerii care vor sa se specializeze in procesarea carnii.

Fabrica are o suprafata de 840 metri patrati si este destinata prepararii, ambalarii si depozitarii produselor din carne de porc, pui si vita (mici, hamburgeri, marinate, frigarui, carnaciori). Capacitatea de productie va creste cu 20% ca urmare a acestei investitii.

Capacitatea de productie in noua unitate este de 20 tone pe saptamana de carne preparata (pasta de mici, hamburgeri) si 8 tone pe saptamana de carne transata pentru ambalare.

Moldovan - Carmangeria Sannicoara

„Suplimentarea capacitatii de productie a fost o necesitate pe care piata ne-a semnalat-o inca de anul trecut. De altfel, cererea de pe piata ne-a impus intotdeauna, intr-un fel sau altul, dezvoltarea. Am inceput in urma cu 22 de ani cu un atelier in curtea casei din Sannicoara, am ajuns apoi sa avem o retea proprie de magazine si o prima fabrica, am trecut apoi printr-un proces de rebranduire, iar acum continuam dezvoltarea cu aceasta unitate noua. Vor urma si alte investitii”, a declarat Cosmin Moldovan, directorul general al Moldovan–Carmangeria Sannicoara.

Afaceri de peste 300 mil. lei...
Citeste si: Afaceri de 300 mil. lei din mezeluri si restaurante pentru Sergiana

Afla povestea din spatele afacerii Moldova-Carmangeria Sannicoara dintr-un interviu acordat Wall-Street.ro

Potrivit reprezentantilor companiei, investitia de la Dezmir va functiona pe viitor si ca centru de invatamant profesional dual pentru tineri, cu specializarea in industria alimentara.

Infiintata in 1994 de Stefan si Cosmin Moldovan, tata si fiu, sub numele de Cosm-Fan Carmangerie, compania numara astazi 248 de angajati, 28 de magazine in Cluj-Napoca si in judet, doua unitati de productie si o ferma cu peste 230 de capete de bovine. Portofoliul include 160 de produse - incepand de la carnati, salamuri, afumaturi, sunca, crenwursti si terminand cu tocaturi marinate si carnuri proaspat transate.

Incendiul de la fabrica...
Citeste si: Incendiul de la Solina. Ce se va intampla cu cei 300 de angajati


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »



Citeste si
Fabrica Solina, distrusa de incendiu, era asigurata la Omniasig