Medicover continua traditia de Black Friday si ofera reduceri de pana la 50%, in perioada 18 - 20 noiembrie, pentru o gama larga de servicii: de la pachete de preventie si servicii dedicate sanatatii femeilor, la pachete dermato-cosmetice si wellness, precum si abonamente medicale pentru adulti si copii.

Printre ofertele disponibile se numara:
- Reduceri de 50% pentru: harta dermatoscopica a alunitelor pentru tot corpul, ecografie mamara bilaterala, pachet de zece sedinte de masaj terapeutic, pachet de zece sedinte de recuperare medicala pediatrica, numeroase proceduri ORL etc.
- Reducere de 45% pentru pachetul de evaluare endocrinologica
- Reduceri de 40% pentru: pachet de analize ginecologice, pachet de evaluare urologica etc.

Serviciile pot fi achizitionate exclusiv online, pe pagina Medicover Shop, in trei pasi: selectia produselor, plata online si primirea unui apel telefonic in termen de 24 de ore, pentru a realiza programarea. Serviciile medicale achizitionate prin Medicover Shop pot fi accesate in termen de trei luni de la data achizitiei.

Ofertele promotionale sunt disponibile in urmatoarele clinici Medicover din Bucuresti: Medicover Victoriei si Skin Care Center, Medicover Pipera si Wellness Center, Medicover Plevnei, si Centrul de Diagnostic Avansat Medicover Grozovici.

Mai mult, Black Friday aduce reduceri semnificative la abonamentele medicale pentru adulti si copii, care pot fi personalizate pentru a acoperi nevoile specifice ale pacientilor.

Citeste si:
Cum vor arăta serviciile medicale post-covid. Rețea separată în...
Cum vor arăta serviciile...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Cel mai mare producător de bijuterii va folosi doar aur și argint reciclat
Setari Cookie-uri