Tinmar, cel mai mare furnizor privat de energie din Romania, lanseaza Fundatia Tinmar,, prin care isi propune sa dezvolte orasele viitorului.

Fundatia va derula programe in trei directii: sporturile de masa, dezvoltarea sustenabila a oraselor si formarea tinerilor.

Tinmar va realiza in urmatorii ani o retea nationala de statii de incarcare pentru masinile electrice.

Programele dedicate sporturilor de masa includ proiectele care sustin romanii sa faca mai mult sport si care promoveaza importanta miscarii in randul copiilor si tinerilor, cu focus pe sporturi de masa ca fotbalul, atletismul, inotul, ciclismul si triatlonul.

In ceea ce priveste dezvoltarea sustenabila a oraselor, Fundatia Tinmar are ca obiectiv finantarea, prin selectie deschisa, a acelor proiecte de infrastructura, mediu, reciclare, transport alternativ etc. care rezolva probleme de mediu si de urbanitate din marile orase.

Citeste si:
Tinmar va realiza o retea nationala de statii pentru masini electrice
Tinmar va realiza o retea...

“Tinmar, un antreprenoriat 100% romanesc, vrea sa dea inapoi comunitatii energia esentiala necesara unei dezvoltari sanatoase”, a declarat Claudia Marta, presedinte Fundatie Tinmar.

Tinmar este un antreprenoriat romanesc cu 15 ani de activitate in Romania. Compania a aparut pe piata in 2001, incepand cu comercializarea produselor petroliere. In urmatorii ani, Tinmar si-a extins portofoliul, devenind pe rand si furnizor de energie electrica, de gaze naturale si producator de energie regenerabila din panouri solare.

In 2009 a devenit prima companie romaneasca listata la European Energy Exchange, iar din 2012 a intrat pe segmentul producatorilor de energie regenrabila. Un an mai tarziu a atins cifra record de 100.000 de tone de produse petroliere comercializate, iar din 2014 compania este liderul pe piata concurentiala de energie.

Anul trecut, compania a atins cifra de 1.500 de clienti activi. In plus, datorita strategiei financiare adoptate, dar si pastrarii unui portofoliu stabil, a flexibilitatii fata de client si a extinderii catre noi piete Tinmar a ajuns, in 2015, la o cifra de afaceri de 733 de milioane de euro, o crestere de 400% fata de 2010.

Citeste si:
Noua cale ferata Gara de Nord - Aeroport, prin campusul lui Tiriac
Noua cale ferata Gara de Nord...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Aproape 500.000 de salariați vor lucra de acasă pentru cel puțin două luni
Setari Cookie-uri