Tinmar, cel mai mare furnizor privat de energie din Romania, lanseaza Fundatia Tinmar,, prin care isi propune sa dezvolte orasele viitorului.

Fundatia va derula programe in trei directii: sporturile de masa, dezvoltarea sustenabila a oraselor si formarea tinerilor.

Tinmar va realiza in urmatorii ani o retea nationala de statii de incarcare pentru masinile electrice.

Programele dedicate sporturilor de masa includ proiectele care sustin romanii sa faca mai mult sport si care promoveaza importanta miscarii in randul copiilor si tinerilor, cu focus pe sporturi de masa ca fotbalul, atletismul, inotul, ciclismul si triatlonul.

In ceea ce priveste dezvoltarea sustenabila a oraselor, Fundatia Tinmar are ca obiectiv finantarea, prin selectie deschisa, a acelor proiecte de infrastructura, mediu, reciclare, transport alternativ etc. care rezolva probleme de mediu si de urbanitate din marile orase.

“Tinmar, un antreprenoriat 100% romanesc, vrea sa dea inapoi comunitatii energia esentiala necesara unei dezvoltari sanatoase”, a declarat Claudia Marta, presedinte Fundatie Tinmar.

Tinmar este un antreprenoriat romanesc cu 15 ani de activitate in Romania. Compania a aparut pe piata in 2001, incepand cu comercializarea produselor petroliere. In urmatorii ani, Tinmar si-a extins portofoliul, devenind pe rand si furnizor de energie electrica, de gaze naturale si producator de energie regenerabila din panouri solare.

In 2009 a devenit prima companie romaneasca listata la European Energy Exchange, iar din 2012 a intrat pe segmentul producatorilor de energie regenrabila. Un an mai tarziu a atins cifra record de 100.000 de tone de produse petroliere comercializate, iar din 2014 compania este liderul pe piata concurentiala de energie.

Anul trecut, compania a atins cifra de 1.500 de clienti activi. In plus, datorita strategiei financiare adoptate, dar si pastrarii unui portofoliu stabil, a flexibilitatii fata de client si a extinderii catre noi piete Tinmar a ajuns, in 2015, la o cifra de afaceri de 733 de milioane de euro, o crestere de 400% fata de 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri