Discounterul Lidl, al treilea jucator din comertul modern romanesc dupa cifra de afaceri, a anuntat marti ca va inchide in zilele de 24 si 25 ianuarie magazinul amplasat pe strada Liviu Rebreanu din zona Titan a Capitalei, pentru reamenajare.

In 24 ianuarie, restul magazinelor Lidl din Romania sunt deschise si functioneaza conform programului obisnuit. Angajatii din sectorul bugetar au avut patru zile libere cu ocazia sarbatoririi Micii Uniri, Guvernul declarand zi libera si in 23 ianuarie, facand legatura intre week-end-ul 21-22 ianuarie si 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane, conform News.ro.

Centrele comerciale si lanturile de retail din Romania functioneaza normal in ziua de 24 ianuarie, arata datele centralizate de News.ro. Parte a grupului Lidl&Schwarz, care detine cea mai mare retea de magazine de tip discount din Europa - peste 9.000 - , Lidl a rebranduit toate cele 107 magazine preluate, in 2010. Principalul competitor al Lidl este reteaua Penny Market, parte din grupul german Rewe.

Sursa foto: Lidl, Shutterstock.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
2019, anul in care retailerii au continuat comportamentul responsabil
Setari Cookie-uri