Narcoffee Roasters a inaugurat cea de-a doua cafenea din retea printr-o noua locatie amplasata in cladirea The Office, din Cluj-Napoca. Proiectul lantului de cafenele de specialitate le apartine lui Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants si lui Dan Isai, fondatorul Salad Box, si a fost lansat pe piata in luna ianuarie, odata cu deschiderea primei cafenele in centrul Clujului.

Cei doi antreprenori clujeni vor investi, intr-o prima faza, 500.000 de euro pentru deschiderea unui numar de minim sase cafenele in Cluj si Bucuresti. Pe termen scurt, investitia va fi extinsa la nivel national, iar pe termen mediu planurile vizeaza exportul conceptului si pe plan international.

„Narcoffee Roasters este un concept cu potential de extindere foarte mare. Suntem deja in discutii cu posibili doritori de francize din SUA si Algeria, insa focusul nostru actual este piata interna”, afirma Dan Isai.

In decursul acestui an vor fi lansate si primele locatii din Bucuresti. Materia prima folosita provine din tari precum Costa Rica, Etiopia, Guatemala sau Columbia.

Lantul Marty Restaurants este format din opt restaurante. In plan sunt trei noi locatii, care vor aduce un plus de 20% pentru cifra de afaceri in 2017. Anul trecut, business-ul condus de Marcelus Suciu este estimat sa ajunga la 10 mil. euro.

Salad Box a inregistrat o cifra de afaceri de 14 milioane euro in 2015, iar pentru 2016 estimarile erau de 20-22 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.