Statisticile arata ca 60% dintre romani sufera de diferite afectiuni oftalmologice, incidenta pacientilor care au probleme cu vederea aflandu-se in crestere o data cu inaintarea in varsta. Pentru toate segmentele de varsta, Promed Hospital asigura o gama de investigatii, analize medicale, acces la un centru de imagistica si la servicii medicale de chirurgie oftalmologica.

“In cazul copiilor, depistarea la timp a afectiunilor care pot cauza probleme cu risc crescut este extrem de importanta”, a precizat Dr. Silviu Predoi, CEO al Wellborn.

In acest moment, Promed Hospital dispune de urmatoarele departamente: oftalmologie (spitalul este dotat cu 15 paturi), ambulator (7 cabinete, in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici din 12 specialitati), centru de imagistica si laborator propriu. De asemenea, spitalul este dotat cu 3 ecografe, investitia totala pentru acestea fiind de 500.000 de euro.

Citeste si:

Planurile in curs de realizare in trimestrul 3 al anului 2017 includ o investitie de peste 1 milion de euro, ce include dotari pentru segmentul serviciilor medicale de imagistica, precum si extinderea personalului medical pentru toate departamentele functionale ale Promed Hospital.

Reteaua Medicala Wellborn s-a pozitionat pe piata serviciilor medicale private ca fiind un punct de reper singular si specializat in medicina reproductiva si materno-fetala, continuand sa se extinda pe piata servciilor dedicate oftalmologiei si medicinei generale, prin puncte de lucru in Bucuresti si Targoviste.