Farmexim asigura furnizarea de produse farmaceutice la nivel national, catre un numar de peste 3.900 de clienti - farmacii cu circuit deschis si de spital, drogherii, plafare si depozite de medicamente. Compania a incheiat anul 2016 cu o cifra de afaceri de peste de 1,85 miliarde de lei.

“Farmexim este o companie cu capital integral romanesc, care s-a dezvoltat in 27 de ani in mod organic, sustinut si, cel mai important, independent. Acesta este modelul de business care a functionat pentru noi si pe care ni-l dorim si pentru clientii nostri”, a spus Ovidiu Buluc, fondator si director general al Farmexim.

Benefica va fi un proces continuu, ce se va derula incepand din 2017. Noul program lansat de Farmexim va dezvolta impreuna cu clientii sai activitati interconectate, cu scopul de a-i ajuta sa atinga fiecare cea mai buna forma a afacerii lor si sa-si mentina independenta, numele si traditia dezvoltate pana acum.

Farmexim este una dintre primele companii de import si distributie de produse farmaceutice de pe piata romaneasca, infiintata in anul 1990.

Cum se calculeaza pretul unui...
Citeste si: De ce exista diferente de pret la medicamentele intre farmacii