MediHelp International, lider pe piata asigurarilor de sanatate din CEE, prezent in Romania, Ungaria si Bulgaria, anunta lansarea pe piata poloneza sub numele de MediSky, incepand cu luna martie.

Pentru clientii din Polonia, MediSky va furniza 3 tipuri de pachete de asigurare medicala reasigurate de LAMP Insurance, ce garanteaza o acoperire a costurilor medicale intre 500.000 si 2,5 milioane euro.

„Aceasta initiativa strategica este extrem de importanta pentru MediHelp International. Piata asigurarilor de sanatate din Polonia este mai deschisa catre produsele noastre, iar legislatia sustine dezvoltarea acestei industriii. Astfel, anticipam o evolutie rapida in urmatorii ani”, a declarat Zahal Levy, presedinte al MediHelp si MediSky International.

Intr-o prima etapa, biroul comercial din Polonia, condus de Anna Jeczmyk in calitate de CEO, se va concentra pe dezvoltarea afacerii, vanzari directe si consolidarea relatiei cu brokerii, iar procesarea daunelor, reinnoirea politelor de asigurare si informarea clientilor vor fi gestionate de biroul de customer care din Romania.

“Planurile noastre pentru piata din Polonia includ acoperirea costurilor medicale la nivel international, si estimam vanzari de aproximativ 5 milioane de euro pentru urmatorii 5 ani”, a adaugat Zahal Levy.

Planurile de asigurare medicala MediSky, disponibile pentru clientii polonezi, includ acoperire pentru ingrijire medicala cu spitalizare sau in ambulatoriu, asistenta maternala, tratament pentru cancer si transplant, evacuare aeriana, acces in orice clinica din lume si servicii medicale de urgenta, 24/7.

Mai multe detalii despre asigurarile de sanatate private oferite de MediHelp puteti citi in articolul "MediHelp: Pentru 2017 am prevazut o crestere cu 35% a valorii politelor de asigurare" de pe Wall-Street PRO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri