“Anul acesta demaram o investitie greenfield pentru un spital. O sa investim, o sa cumparam un teren. O sa dureze cam doi ani si jumatate, dar va fi cel mai modern spital privat din Romania. Investitia va fi de 15 milioane de euro si o sa ne axam foarte mult pe chirurgie robotica, unde suntem foarte specializati”, a spus Vassilis Chaniotis, directorul general al Medsana.

Medsana ofera servicii medicale pe piata romaneasca din 1996 si detine trei clinici in Bucuresti si o alta clinica in Ploiesti. Primul centru medical infiintat a fost Medsana Controceni.

Directorul general al Medsana sustine ca anul acesta compania mai are in plan sa deschida un al cincilea centru in Bucuresti pentru care va investi 2 milioane de euro, din care 1,7 milioane de euro pentru aparatura necesara, care va fi achizitionata de la General Electric.

Pe langa cele doua investitii, Medsana are in plan sa deschida al saselea centru tot in Bucuresti, dar care va fi mai mic si pentru care se vor investi 500.000 de euro.