Farmacia Tei a incheiat anul 2016 cu cifra de afaceri de 162 milioane lei in crestere cu 36% fata de 2015, iar magazinul Bebe Tei a inregistrat 117 milioane lei, mai mult decat dublu fata de anul anterior. Cifra de afaceri a companiei va continua sa creasca semnificativ datorita extinderii in sectorul 6.

Fara a lua in calcul stocul de marfa, au fost investiti aproximativ 300.000 de euro pentru Farmacia Tei, iar pentru magazinul Bebe Tei peste 350.000 de euro. Astfel, Roxana Maftei va avea in grija 4 farmacii Tei si 3 magazine Bebe Tei.

“Ma astept ca noul magazin Bebe Tei, din Plaza Romania, sa aiba o cifra de afaceri similara cu cea pe care o are magazinul din Sun Plaza, in jur de 7 milioane de lei. La farmacie este un pic mai greu de estimat, pentru ca va fi ceva diferit, nu va mai avea sectiunea plafar si dermato-cosmetice”, a spus Roxana Maftei.

De asemenea, vanzarile farmaciei online au crescut si au ajuns sa constituie aproximativ 13% din cifra de afaceri a companiei. La fel au crescut si vanzarile produselor dermatocosmetice, in special cele solare, cu aproximativ 15% si se estimeaza o crestere mai mare pentru lunile iulie si august.