Directorul general al Medicare, Ciprian Ciobanu, a ocupat functii decisive timp de 15 ani in cadrul retelei private de servicii medicale MedLife, iar anul trecut a decis sa infiinteze propria sa afacere in acest domeniu. Astfel, Ciobanu a preluat o clinica din zona Floreasca si a reamenajat-o sub numele de Medicare, cu o investitie de 200.000 euro.

Clinica Medicare acopera in jur de 20 de specialitati medicale, 15 investigatii paraclinice si peste 700 de tipuri de analize de laborator, iar in urmatoarea perioada clinica are in plan sa se extinda pana la un numar de 17 cabinete.

Pe langa dezvoltarea primei clinici, Ciprian Ciobanu a reusit sa deschida la inceputul lunii august a doua clinica pe strada Gabroveni, cu o invistie de 100.000 euro.

“La inceputul anului acestuia am inceput amenajarea si toate demersurile pentru deschiderea unei noi clinici pe strada Gabroveni care a obtinut toate autorizatiile si de la 1 august functioneaza”, a mentionat Ciprian Ciobanu intr-un interviu acordat wall-street.ro.