Cea mai recenta pozitie detinuta de Kare Schultz a fost aceea de Presedinte si CEO al H. Lundbeck A/S, unde a fost apreciat pentru initiativele sale pentru restructurarea companiei si lansarea unei strategii solide de redresare concentrata pe realizarea unui model sustenabil de structura de cost si operational. Datorita performantei lui Schultz, compania este pe cale sa aiba cele mai mari venituri si castiguri din istoria sa. Inainte de rolul de Presedinte si CEO al H. Lundbeck A/S, dl. Schultz a detinut functia de CEO al Novo Nordisk, unde a avut un rol-cheie in transformarea companiei intr-una dintre cele mai performante din domeniul farmaceutic si in implementarea unei abordari operationale bazata pe valori.

„Kare este liderul potrivit pentru a duce Teva la nivelul urmator, datorita experientei sale extinse in domeniul farmaceutic global si a faptului ca a determinat dezvoltare si extindere internationala, cu costuri marginale reduse, reusind totodata sa livreze pe masura promisiunilor catre actionari si dovedind angajamentul fata de o cultura a conformitatii”, a declarat J. Barer, presedintele Consiliului de Directori al Teva.

La randul sau, Schultz a marturisit ca este onorat sa se alature Teva, "o companie-simbol" pe care aa admirat-o in cariera sa.

Sunt mandru sa vin intr-o companie care, prin gama sa larga de medicamente generice si de speciailitate, precum si prin solutiile sale, ajuta zilnic milioane de pacienti din toata lumea

Sursa foto: Facebook / Kåre Schultz