Furnizorul medical privat va continua investitiile in sistemul medical local prin inaugurarea primului spital privat cu servicii integrate din oras, care va deservi si pacientii din judetele limitrofe. Valoarea totala a acestui proiect de dezvoltare va fi de 15 milioane de euro.

Odata cu deschiderea spitalului, Regina Maria va crea in jur de 300-350 de locuri noi de munca, din care aproximativ jumatate vor fi medici. In momentul de fata, 10 chirurgi au confirmat ca vor munci in noul spital.

In prezent, Regina Maria Cluj inseamna 2 policlinici, 2 laboratoare, un punct de recoltare, 1 centru de medicina muncii si un centru de expertiza in diabet, nutritie si boli metabolice. La nivel local, furnizorul medical are peste 300 de angajati, dintre care peste 150 sunt medici ce acopera 32 de specialitati medicale.

In 2016, 150.000 de pacienti au trecut pragul policlinicilor din oras. Si tot anul trecut, medicii Regina Maria Cluj au acordat peste 210.000 consultatii si au efectuat peste 420.000 de analize de laborator, ambele segmente inregistrand cresteri semestriale, dar si anuale.