Narcoffee Roasters, reteaua de cafenele de specialitate fondata de catre antreprenorii clujeni Marcelus Suciu si Dan Isai, a deschis prima sa franciza la Praga. Aceasta este situata la intrarea principala a centrului comercial Chodov Mall, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Cehia, dar si din Europa Centrala si de Est.

Cu o investitie de 80.000 de euro, Narcoffee Roasters Praga este cea de-a cincea unitate din reteaua proiectului clujean si prima din afara Romaniei la mai putin de trei luni de la intrarea in Bucuresti. Pana la finalul anului, cei doi antreprenori romani isi propun inca o franciza, dar si extinderea retelei proprii. De asemenea, in scurt timp, vor incepe lucrarile si pentru a doua cafenea Narcoffee Roasters, in zona pietonala din centrul orasului Praga.

„Narcoffee Roasters este un concept atractiv pentru Europa datorita produsului special, a brandului si a design-ului specifice conceptului. Suntem in discutii pentru a acorda francize in mai multe orase europene si speram ca in anul 2018 sa putem spune ca Narcoffee Roasters este un lant european de cafenele pornit la Cluj”, a spus Dan Isai, co-fondator Narcoffee Roasters si fondator SaladBox.

Noua cafenea din Praga respecta tipicul conceptelor autohtone, cu un meniu pe baza de espresso, adica specialitati de cafea precum flat white, long black sau latte si un meniu pe baza de cafea la filtru, precum V60, Chemex, Aeropress sau Cold Brew. In plus, meniul mai include si infuzii de ceai, precum si racoritoare din fructe presate la rece. Materia prima este adusa din tari precum Costa Rica, Etiopia, Guatemala sau Columbia.

„Praga nu este un oras strain de cafeaua de specialitate. Dimpotriva, vorbim de un oras european care deja emite pretentii cand vine vorba de cafea de inalta calitate. Acest lucru ne da curaj si ne motiveaza”, a mentionat Marius Nica, head barista in cadrul Narcoffee Roasters.

Citeste si:
Cat costa un business de cafea de specialitate in sistem de franciza
Franciza Narcoffee Roasters:...

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de catre doi dintre cei mai importanti oameni de afaceri clujeni din domeniul HoReCa, Marcelus Suciu si Dan Isai, cu o investitie initiala de 500.000 euro, suma necesara pentru extinderea retelei in Cluj si Bucuresti. In acest moment, reteaua numara 5 cafenele in Cluj, Bucuresti si Praga.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Afaceri de succes: 7 startup-uri infiintate de antreprenori romani